محققان دانشگاه MIT موفق به ارايه فناوري جديدي شدهاند كه نسل آتي اينترنت را 100 تا 1000 برابر سريعتر از اينترنت امروزي به دست كاربران ميرسد و اين امكان را فراهم ميكند تا با پرداخت هزينههاي بسيار ارزان، به سرويسهاي پرسرعت اطلاعاتي دسترسي داشت.
به گزارش پيسيورلد، "وينسنت چان " از اساتيد علوم رايانه و الكتريك در دانشگاه MIT كه مديريت گروه تحقيقاتي سازنده اين فناوري را برعهده داشت، توضيح داد كه دسترسي به نسل آتي اينترنت با اين سرعت باورنكردني از طريق روترهاي مخصوصي حاصل ميشود كه ترافيك اينترنتي را كنترل و هدايت ميكنند.
چان اظهار داشت كه جايگزين كردن سيگنالهاي الكتريكي در روترها با سيگنالهاي سريعتر نوري باعث خواهد شد تا سرعت اينترنت 100 تا 1000 برابر سريعتر شود و در عين حال ميزان مصرف انرژي توسط كاربران را پايين ميآورد.
به گفته چان، آن دسته از كاربراني كه اين روزها براي بارگذاري يك فايل اينترنتي با حجم 100 مگابايت مشكل فراوان دارند، در آينده با اينترنت 100 برابر سريعتر از مدل امروزي به راحتي ميتوانند يك فايل 10 گيگابايتي را بدون هر گونه مشكلي در اينترنت ارسال كنند.
وي گفت: ما به آينده دنياي فناوري نگاه ميكنيم كه در آن پردازندههاي رايانهاي سرعت بسيار بيشتري دارند كه بايد متناسب با آنها، سرعت اينترنت را افزايش دهيم. وقتي ما پردازندههاي سريعتر را در اختيار داريم، نياز كاربران براي دسترسي به اينترنت با سرعت بالاتر نيز افزايش ميابد. اما سوال مطرح شده در اين زمينه اين است كه آيا اين پردازندههاي جديد و ابزارهاي قدرتمند آنها ميتوانند از اينترنت پرسرعت آتي پشتيباني كنند؟
:: موضوعات مرتبط:
رایانه و IT ,
,
:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9